25.01.2010. / 12:25

Autor: Andrea Belin

Sapunica se nastavlja: Angelina Jolie i Brad Pitt se ne razilaze

Neimenovani izvori bliski paru potvrdili su da veza nevjenčanih supružnika savršeno funkcinora, ali zbog poslovnih obaveza rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittVijest da se najpoznatiji hollywoodski par railazi nakon pet godina veze, preplavila je prošli tjedan gotovo sve tabloide, međutim kako danas piše magazin "People" Angelina Jolie i Brad Pitt su još uvijek zajedno.

Neimenovani izvori bliski paru potvrdili su da veza nevjenčanih supružnika savršeno funkcinora, ali zbog poslovnih obaveza rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Podsjetimo, vijest o prekidu ovog glumačkog para prvi je objavio "National Enquirer". Čak se pisalo da su se nevjenčani supružnici već dogovorili oko skrbništva i raspodjele imovine, ali čini se da ništa od toga nije istina.

Inače, par se upoznao prije pet godina na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith". Brad je tada bio u braku s glumicom Jennifer Aniston od koje se vrlo brzo rastao.

Brad i Angelina imaju šestero djece.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 25.01.10. 13:11

Heh!

Pa što bi više konju jedan! Ima jednu od najboljih žena na svijetu i još mu nije dosta! Eh, ljudi, tko bi Vas shvatio?


registracija
15/11/06

rimaz, 25.01.10. 14:01

O njima dvoma nikad novinari nisu znali ništa. Vjećno su nagađali ili izmišljali nešto čime bi podizali tiraž. Vjerojatno, kao i sve vezano za njih i ovo nije istina. Istina je jedino da su oboje zajedno učestvovali u dobrotvornoj akciji za Haiti i zajedno uplatili donaciju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika