26.01.2010. / 16:39

Autor: Ivica Medo

HNS nema petlju: Nećemo tužiti Nacional jer bi mu time samo povećali prodaju

Na današnjoj 28. sjednici Izvršnog odbora Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza donesena je odluka kako HNS neće tužiti Nacional zbog iznesenih podataka o sumnji Uefe u upletenost pojedinih dužnosnika krovne kuće hrvatskog nogometa u namještanje utakmica radi zarade na klađenju

Ivan BrlekovićIvan BrlekovićNa današnjoj 28. sjednici Izvršnog odbora Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza donesena je odluka kako HNS neće tužiti Nacional zbog iznesenih podataka o sumnji Uefe u upletenost pojedinih dužnosnika krovne kuće hrvatskog nogometa u namještanje utakmica radi zarade na klađenju.

Vrhuška HNS-a svoju odluku obrazložila je time da bi se tužbom samo dodatno povećala prodaja tjedniku Nacional.

HNS je pozvao sve medije koji imaju dokaze o eventualnoj upletnosti nekog od članova HNS-a u namještanje utakmica ili druge inkriminirane radnje da ih iznesu u javnost.

"Nećemo tužiti niti dotičnog gospodina, a ni njegov list. Jednostavno smatramo da bi time izgubili vrijeme i energiju, a istodobno bismo tom listu podigli tiražu. Zbog toga smo se odlučili na takav gandijevski pristup. Ako netko ima konkretne dokaze, neka ih iznese na svjetlo dana", izjavio je za index.hr dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković referirajući se na tekst novinara Nacionala Berislava Jelinića.

Najavljen je i sastanak predstavnika HNS-a s članovima Vlade RH, a glavna tema sastanka bit će Zakon o navijačima i odredbe Zakona o sporta u svezi privatizacije sportskih klubova.

Vezane vijesti

Nogometno logorovanje

Nogometno logorovanje

Šef HNS-a Vlatko Marković opet se ponašao kao mali ustaško. "Nećemo u Auschwitz, ali je gotovo 90 posto sigurno da ćemo posjetiti neki memorijalni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika