26.01.2010. / 17:18

Autor: Andrea Belin

Victoria Beckham će za uređenje hotela zaraditi 25 milijuna funti

Neimenovani izvor blizak obitelji kazao je kako je dizajnerica bila poprilično iznenađena ovom ponudom za posao i dodao je kako još uvijek nije sigurna hoće li ju prihvatiti. Ako pristane, na projektu će raditi sa slavnim kreatorom Karlom Lagerfeldom

Victoria BeckhamVictoria BeckhamDizajnerica Victoria Beckham je dobila ovih dana jednu uistinu zanimljivu i primamljivu ponudu.

Kako pišu britanski mediji, supruzi nogometaša Davida Beckhama javio se šeik Mohammed Bin Rashid al-Maktoum i predložio joj sudjelovanje u jednom projektu u Dubaiju.

Naime, on joj obećao 25 milijuna funti ukoliko pristane pomoći u dizajniranju i unutarnjem uređenju jednog luksuznog hotela koji će se graditi na otoku Isla Moda.

Neimenovani izvor blizak obitelji Beckham kazao je kako je Victoria bila poprilično iznenađena ovom ponudom za posao i dodao je kako još uvijek nije sigurna hoće li ju prihvatiti.

Ako prihvati, na projektu će raditi sa slavnim kreatorom Karlom Lagerfeldom.

Inače, bivšu Spajsicu i slavnog nogomataša Mohammed je upoznao tijekom njihovog prošlogodišnjeg boravka u Dubaiju.

Vezane vijesti

Prosječna plaća za ožujak 5 499 kuna

Prosječna plaća za ožujak 5 499 kuna

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u Hrvatskoj za ožujak ove godine iznosi 5 499 kuna, izvještava HRT. To je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika