29.01.2010. / 10:56

Autor: Andrea Belin

Nina Badrić otkrila: Ne vjerujem da ću se ikad više udavati

Je li se nakon razvoda s Bernardom Krasnićem u njezinom životu pojavio novi muškarac, nije otkrila, međutim pjevačica je dala naslutiti da se najvjerojatnije više nikada neće nikome zakleti na vječnu ljubav

Nina BadrićNina BadrićPremda ne voli u medijima iznositi detalje o svom privatnom životu, pjevačica Nina Badrić ipak je otkrila kakvo je trenutačno stanje u ljubavi.

Doduše, je li se nakon razvoda s Bernardom Krasnićem u njezinom životu pojavio novi muškarac, nije otkrila, međutim dala je naslutiti da se najvjerojatnije više nikada neće nikome zakleti na vječnu ljubav.

Budući da je Nina viđena u društvu pjevača Harisa Džinovića, novinarima portala "24 sata" je kazala da joj je velika čast poznavati jednog takvog velikog glazbenika kao što je on, međutim unatoč velikom poštovanju priznala je da nikada ne bi pjevala takvu vrstu glazbe.

No, sve njegove obožavatelje zasigurno će razveseliti vijest da pjevač već 20. ožujka nastupa u zagrebačkoj Areni.

Podsjetimo, Nina i Bernard odlučili su se rastati u listopadu prošle godine. Kako razlog prekida naveli su "nepomirljive razlike".

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika