01.02.2010. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Ponovno slobodna: Madonna prekinula s Jesusom Luzom

Konkretni razlozi prekida još uvijek nisu poznati. Pjevačica je kazala kako s Jesusom već duže vrijeme ne može pronaći zajednički jezik dok njezin prijatelj tvrdi da je par prekinuo zbog prevelike razlike u godinama

MadonnaMadonnaKao što je bilo i za očekivati, otkako je sve medije preplavila vijest da kraljica popa Madonna vara brazilskoga manekena Jesusa Luza, mediji su se raspisali o njhovom prekidu.

Doduše, nigdje se još uvijek ne spominje da je razlog prekida Madonnin bivši ljubavnik Alex Rodriguez, već se kao razlog raskida veze navodi "nedostatak zajedničkih tema".

Madonnin prijatelj je izjavio da je par prekinuo zbog prevelike razlike u godinama.

"Problem s Jesusom je vrlo jednostavan- razlika u godinama. Njemu su samo 23, a ona je prešla pedesetu. Madonna mi je kazala da im je ponestalo tema za razgovor. Dodala je kako je u posljednje vrijeme pokušavala na sve načine kako bi pronašli zajednički jezik, međutim sve je bilo totalno bezuspješno", kazao je njezin prijatelj.

Je li zaista nedostataka zajedničkih tema bio dovoljan razlog za prekid veze ili je Madonna postala previše bliska sa svojim bivšim ljubavnikom, nitko se još uvijek ne usuđuje govoriti, no uopće ne sumnjamo da će prava istina uskoro izaći na vidjelo.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika