04.02.2010. / 15:01

Autor: Andrea Belin

Jesus Luz varao Madonnu s 18-godišnjom manekenkom

Trenutačno bivši dečko kraljice popa navodno se već duže vrijeme viđa s osamnaestogodišnjom manekenkom koja je također iz Brazila. Što je najzanimljivije od svega, s ljubavnicom se nalazio u Madonninom stanu na Manhattanu

Jesus Luz i MadonnaJesus Luz i MadonnaVijest o prekidu kraljice popa Madonne i brazilskog manekena Jesusa Luza odjeknula je prije nekoliko dana u svim mjedijima, a nakon toga krenula su nagađanja o razlozima raskida.

Iako se najprije šuškalo da je prekid inicirala pjevačica, ubrzo se pojavila informacija da je konačnu odluku donio maneken, a danas su se američki mediji raspisali i o njegovoj nevjeri.

Naime, dvadesettrogodišnji Luz navodno se već duže vrijeme viđa s osamnaestogodišnjom manekenkom koja je također iz Brazila.

Što je najzanimljivije od svega, s njom se nalazio u Madonninom stanu na Manhattanu.

Kako je potvrdio neimenovani izvor blizak pjevačici, Madonna je sumnjala u njegovu vjernost, a kako bi dobila službenu potvrdu unajmila je privatnog detektiva.

Kada joj je istražitelj predočio dokaze, pjevačica je manekenu odmah spakirala putne torbe koje su ga čekale ispred zgrade.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 04.02.10. 20:42

A sea je drugo ocekivala ? Decko se zazelio piletine!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika