05.02.2010. / 17:34

Autor: Andrea Belin

Lindsay Lohan želi ponovno osvojiti Samanthu Ronson

Kada je u srijedu posjetila bivšu u noćnom klubu gdje ona pušta glazbu, svi su odmah posumnjali da su djevojke obnovile svoju ljubav. Na kraju se pokazalo da ipak nisu zajedno jer ova glumicu uopće nije doživljavala

Lindsay Lohan; Foto: JLPLindsay Lohan; Foto: JLPČini se da je glumica Lindsay Lohan još uvijek "slaba" na trenutačno bivšu djevojku Samanthu Ronson.

Kako piše američki radaronline, glumica je prije nekoliko dana obojila kosu u crnu, a razlog promjene izgleda navodno je djevojka s kojom je svojedobno bila u lezbijskoj vezi.

Kada je još k tome u srijedu posjetila Samanthu Ronson u noćnom klubu gdje ona pušta glazbu, svi su odmah posumnjali da su djevojke obnovile svoju ljubav. Na kraju se pokazalo da ipak nisu zajedno jer ova glumicu nije uopće doživljavala.

"Kada je shvatila da je Samantha Ronson ne doživljava, Lindsay Lohan je počela plesati i dodirivati se s prijateljicom s kojom je došla u klub", kazao je neimenovani izvor i dodao kako je Lindsay bila užasno bjesna što ova uopće ne obrača pažnju.

Na kraju više nije znala kako bi se osvetila pa je uzela čašu votke i bacila Samanthi ravno u lice.

Vezane vijesti

Lindsay Lohan zbog krađe ogrlice prijeti zatvorska kazna od 3 godine

Lindsay Lohan zbog krađe ogrlice prijeti zatvorska kazna od 3 godine

Američka glumica Lindsay Lohan, koja je još uvijek na uvjetnoj slobodi zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja droga iz 2007. godine, u srijedu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika