07.02.2010. / 20:59

Autor: Ana Smrečki, Hina

Šeks: 'Griješio bih dušu kada bi rekao da je Sanader generator korupcije'

"Njegova uloga u raznim otvorenim korupcijskim aferama treba biti s punom pozornošću rasvijetljena, vođena načelom da je svatko nedužan, pa i Ivo Sanader, dok se pravomoćnom presudom ne utvrdi protivno, ali i polazeći od načela da nitko nije nedodirljiv, pa ni bivši predsjednik Vlade", poručuje Šeks

Potpredsjednik Sabora Vladimir ŠeksPotpredsjednik Sabora Vladimir ŠeksMediji u posljednje vrijeme bivšeg premijera Ivu Sanadera povezuju s brojnim korupcijskim aferama koje tresu našu zemlju. Posljednja, ona koja se tiče Podravke i INA-e samo je pojačala sumnju u Sanaderovu umiješanost.

'Nitko nije nedodirljiv'

«Griješio bih dušu kada bi ga javno i privatno osumnjičio i optužio da je bio generator korupcije. Njegova uloga u raznim otvorenim korupcijskim aferama treba biti s punom pozornošću rasvijetljena, vođena načelom da je svatko nedužan, pa i Ivo Sanader, dok se pravomoćnom presudom ne utvrdi protivno, ali i polazeći od načela da nitko nije nedodirljiv, pa ni bivši predsjednik Vlade», izjavio je potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks u intervjuu za RTL televiziju.

Nema više nepodobnih u stranci

Nakon siječanjskog puča, koji je Sander pokušao izvesti u stranačkim prostorijama, a nakon kojeg su organizatori i pomoćnici izbrisani iz HDZ-a, čini se da nepodobnih u stranci više nema. Šeks sumnja da bi se netko usudio ići protiv odluka i autoriteta predsjednice i premijerke Kosor. «Oni koji su bili impresionirani sa Sanaderom učinili su otklon i odmak, te uvidjeli životne realnosti», pojasnio je Šeks, misleći pritom i na aktualnog šefa Sabora Luku Bebića.

Povrijeđen i ponižen Bebićevim imenovanjem

Još je jednom opovrgnuo medijske napisa prema kojima tvrdi da ga je 'Sanader ponizio, postavivši na Bebića za predsjednika Parlamenta'. Poručio je da se 'osjećao povrijeđenim i poniženim zbog načina na koji je to bivši premijer napravio'. Smatra da se Hrvatska nalazi u delikatnom trenutku, budući da smo na raskrižju da li će prevladati proeuropske snage, koje ju nastoje trasirati kao zemlju vladavine prave i države koja će prevladati korupciju i organizirani kriminal.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 08.02.10. 07:01

i ti SEKS I BEBIC ste udbasi i sredili ste IVU,ali i vi ce te na red,,,,skupa sa STIPOM


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika