07.02.2010. / 21:35

Autor: Ana Smrečki, Hina

Video: U velikoj eksploziji u plinskoj elektrani u SAD-u poginulo oko 50 osoba

Iz Savezne države Connecticut dolaze tragične vijesti. Iako to još nije službeno, u eksploziji je moglo poginuti 50 ljudi. Riječi su to glasnogovornika bolnice u tom gradu. U akciji spašavanja sudjeluje velik broj spasilaca, od liječnika, vatrogasaca do policije. U trenutku nesreće u termoelektrani s pogonom na plin bilo je oko 300 osoba

U akciji spašavanja sudjeluju brojni vatrogasciU akciji spašavanja sudjeluju brojni vatrogasciNakon informacije da su u eksploziji u elektrani u Middletownu poginule dvije osobe, iz Savezne države Connecticut dolaze tragične vijesti. Iako to još nije službeno, u eksploziji je moglo poginuti 50 ljudi. Riječi su to glasnogovornika bolnice u tom gradu. U akciji spašavanja sudjeluje velik broj spasilaca, od liječnika, vatrogasaca do policije. U trenutku nesreće u termoelektrani s pogonom na plin bilo je oko 300 osoba.

«Objavljene brojke se razlikuju, a u više izvješća govori se o pedesetak mrtvih», rekao je jedan od zaposlenika bolnice Meddlesexa u koju pristižu ranjenici. Eksplozija se dogodilo u 17.25 sati po našem vremenu, a osjetila se u krugu od petnaestak kilometara. Lokalno stanovništvo prvo je pomislilo da se radi o potresu. Tada se vidio gusti dim koji se diže iznad elektrane.

Ona nije bila u pogonu, u rad je trebala biti puštena za nekoliko tjedana. Osobe koje su se našle na mjestu događaja za vrijeme eksplozije, provodile su ispitivanja uoči puštanja elektrane u pogon.

Vezane vijesti

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Jedan radnik teško je ozlijeđen u petak u eksploziji koja se dogodila u tvornici streljiva u Goraždu u istočnoj Bosni, potvrđeno je iz uprave… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 07.02.10. 22:52

RIP poginulima


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika