08.02.2010. / 14:58

Autor: Andrea Belin

Svadbena zvona: Kći Hillary i Billa Clintona se napokon zaručila

S obzirom da su pripreme za vjenčanje tek u početnoj fazi, točan datum još uvijek nije poznat. Kako trenutačno stvari stoje, Chelsea Clinton i njezin dugogodišnji dečko Marc Mezvinsky sudbonosno "da" izgovoriti će na ljeto

Chelsea ClintonChelsea ClintonChelsea Clinton, dvadesetdevetogodišnja kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i državne tajnice Hillary Clinton i njezin dugogodišnji dečko Marc Mezvinsky uskoro će se zakleti na vječnu ljubav.

Naime, par se tek zaručio, a s obzirom da su pripreme za vjenčanje tek u početnoj fazi, točan datum još uvijek nije poznat.

Kako trenutačno stvari stoje, sudbonosno "da" najvjerojatnije će izgovoriti na ljeto.

Chelseu Clinton i njezinu majku najviše brine vjenčanica jer još uvijek nisu pronašle model koji bi ih oduševio na prvi pogled.

"Nemojte nikome reći, ali još uvijek tražimo. Još uvijek nisam odabrala haljinu koju mislim nositi na vjenčanje, a nije ni Chelsea. Radimo na tome", izjavila je Hillary Clinton u intervjuu za CNN i dodala kako cijela obitelj uživa u pripremama oko vjenčanja.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika