17.02.2010. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Bijesna je: Katie Holmes ne može podnijeti obitelj svoga supruga

Glumica je toliko uzrujana da je supruga postavila i ultimatum. Kazala mu je da bira između svoje obitelji i još jednog djeteta

Katie HolmesKatie HolmesSituacija između Katie Holmes i Toma Cruisea očigledno nije baš najbolja. Kako je kazao jedan od njihovih prijatelja, Cruiseova mnogobrojna obitelj je glavni razlog razmirica među supružnicima.

Katie Holmes je navodno toliko uzrujana da je supruga postavila i ultimatum. Kazala mu je da bira između svoje obitelji i još jednog djeteta.

Inače, glumački par živi sa svojom trogodišnjom kćeri Suri. Tu je još i dvoje djece, sedamnaestoogodišnja Isabella i tri godine mlađi Connor, koje je glumac posvojio s bivšom suprugom Nicole Kidman, a u istoj kući živi njegova majka Mary Lee i sestra Cass koja ima troje djece.

Vrijeme će pokazati je li mnogobrojna obitelj glavni krivac njihovih razmirica ili se supružnici često svađaju zbog nekih drugih razloga koje jako dobro skrivaju od medija.

Vezane vijesti

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, gostovao je u srijedu u talk-showu Jay Lena zajedno s 32-godišnjom američkom glumicom Katie Holmes. Vrhunac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika