22.02.2010. / 15:22

Autor: Andrea Belin

Cheryl Cole preko sms poruke ostavila supruga

Kako tvrdi njezina prijateljica, pjevačica smatra da je rastava najbolje rješenje. Budući da joj se ne da slušati nikakve isprike i objašnjena, naredila je suprugu da se do njezinog povratka u Veliku Britaniju iseli iz njihove kuće

Ashley i Cheryl Cole Ashley i Cheryl Cole Nakon što je preko medija saznala za njegovu petu ljubavnicu Alexandru Taylor, Cheryl Cole nije dugo trebalo da napusti svog supruga, engleskog reprezentativca Ashleya Colea.

"Odseli se. Gotovo je", napisala je pjevačica u sms poruci koju mu je poslala prošlu nedjelju.

Kako je kazao izvor blizak pjevačici, ovaj tjedan bi se trebala vratiti u Veliku Britaniju kako bi i službeno obznanila da se ona i nogometaš rastaju.

"Kazala je kako je Ashley ovaj put pretjerao i da će se rastati. Naredila mu je da do njezinog povrtka napusti njihovu kuću jer ga ne želi vidjeti. Jednostavno joj se ne da slušati isprike i objašnjenja", kazala je prijateljica prelijepe pjevačice za The Sun.

Kao i svaki put do sada, nogometaš je demantirao da je imao aferu s Alexandrom Taylor. Ona pak tvrdi da je spavao s njom prije šest godina, odnosno u isto vrijeme kada je započeo vezu s Cheryl Cole.

Vezane vijesti

Chelsea ostao bez Ashleyja Colea

Chelsea ostao bez Ashleyja Colea

List noge je ozlijedio Ashley Cole, bočni nogometaš udarne momčadi Chelseaja. Gotovo je sigurno da neće nastupiti tijekom vikenda kada Chelsea igra… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika