23.02.2010. / 17:44

Autor: Andrea Belin

Saznajte kako vi i partner možete doživjeti orgazam u isto vrijeme

Ako vam je jedan od glavnih ciljeva u seksu da vi i vaš partner, odnosno partnerica, istovremeno doživite vrhunac, poslušajte naše savjete koji će vam pomoći da to ostvarite već tijekom prvog seksualnog odnosa

Budite maštovitiBudite maštovitiUistinu su rijetki partneri koji uspiju u isto vrijeme doživjeti onaj čaroban trenutak. Iako se čini da je to u praksi neizvedivo, itekako je moguće. U nastavku nudimo nekoliko jednostavnih savjeta za koje jamčimo da će trenutke s partnerom učiniti nezaboravnima!

Za početak se opustite

Ako ćete tijekom seksa cijelo vrijeme razmišljati o tome kako u isto vrijeme morate doživjeti orgazam, budite uvjereni da se to neće dogoditi. Da bi uspjeli u svom naumu, za početak se morate opustiti. Doduše, šanse su veće kod onih partnera koji se poznaju duže vrijeme, međutim to ne znači da zajednički užitak nije moguće ostvariti s nepoznatim muškarcem.

Kontrolirajte situaciju

Da je put do vrhunca duži kod pripadnica nježnijeg spola nije nikakva tajna. Upravo zbog toga bi svaku muškarac trebao znati da nakon što on doživi orgazam, u isto stanje treba dovesti i svoju partnericu. na žalost, rijetki su oni koji se toga pridržavaju pa u većini slučajeva žene moraju kontrolirati cijelu situaciju.

Eksperimentirajte

Da bi seksualni odnos završio zadovoljvajuće, morate unositi novitete. Sasvim je normalno da vam neke stvari, odnosno situacije neće odgovarati podjednako i upravo zbog toga morate eksperimentirati. Nakon nekoliko pokušaja ćete utvrditi kakvi položaji, dodiri i kojim redosljedom vam najbolje odgovaraju.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
1/2/10

scudo, 23.02.10. 21:19

pa ovo sto vi pisete je i vise nego povrsno, opcenito,
kaj znaci eksperimentirajte, za istodobno dozivljavanje orgazma eksperimentiranje nema veliku ulogu.
bolje nemojte nista napisati nego nesto ovako


registracija
21/3/10

arcanius, 22.03.10. 14:00

ovo je čušpajz...
nisam nikaj shvatil :D


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika