26.02.2010. / 15:04

Autor: Andrea Belin

Pjevačice Lily Allen i Courtney Love se zamalo potukle

Situacija je počela komplicirati kada je Lily Allen spomenula sedamnaestogodišnju kćer Courtney Love, Frances Bean, koju ima iz braka s pokojnim glazbenikom Kurtom Cobainom

Courtney LoveCourtney LovePjevačice Lily Allen i Courtney Love našle su se u središtu jednog skandala. Tijekom dodjele "Shockwaves NME" nagrada koja se u srijedu održala u Londnu, djevojke su se zamalo potukle.

Situacija je počela komplicirati kada je Lily Allen spomenula njezinu sedamnaestogodišnju kćer Frances Bean koju ima iz braka s pokojnim glazbenikom Kurtom Cobainom.

Kako je kazao jedan od očevidaca Courtney Love je tada doslovno poludjela i kazala joj kako je ona totalno nezrela, a na kraju monologa joj je poželjela dobrodošlicu u svijetu glazbe.

Fizički obračun koji bi najvjerojatnije uslijedio nakon verbalnog okršaja spasio je Sam Cooper, inače dečko od Lily Allen koji ju uspio odvući do automobila.

Što bi se dogodilo da Cooper nije došao u tom ključnom trenutku nitko se ne usuđuje govoriti.

Vezane vijesti

Novi trend među slavnima: I Lily Allen se zaručila tijekom blagdana

Novi trend među slavnima: I Lily Allen se zaručila tijekom blagdana

Zaruke tijekom božićnih blagdana očigledno su postale trend među slavnima. Osim glumice Natalie Portman, za Božić se zaručila i pjevačica Lily Allen.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika