27.02.2010. / 16:55

Autor: Totalsport

ZOI; bob: Danas Haklits umjesto Mezulića

Hrvatski bob četverosjed u petak je uspješno odvozio prve dvije vožnje olimpijskog bob natjecanja. U prvoj vožnji osvojili su 22. mjesto, a u drugoj 19., tako da se trenutačno nalaze među dvadeset ekipa koje osiguravaju nastup u finalnoj vožnji

Hrvatska bob posadaHrvatska bob posadaHrvatski bob četverosjed u petak je uspješno odvozio prve dvije vožnje olimpijskog bob natjecanja. U prvoj vožnji osvojili su 22. mjesto, a u drugoj 19., tako da se trenutačno nalaze među dvadeset ekipa koje osiguravaju nastup u finalnoj vožnji.

Još im preostaje dobro odvoziti treću utrku koja je na rasporedu u subotu u 13 sati po lokalnom, odnosno u 22 sata po hrvatskom vremenu.

Treću službenu utrku umjesto Mate Mezulića vozit će Andras Haklits.

- Trenutačno smo 19. i stoga smo zadovoljni jer smo među dvadeset ekipa. Još u subotu treba odvoziti bez prevrtanja i vjerojatno ćemo biti u finalnoj trci. Mate Mezulić i dalje ima problema s leđima, a kako ne bi pogoršao ozljedu, odlučili smo da će danas voziti Andras Haklits - izjavio je Ivan Šola.

Vezane vijesti

Stublić ima normu za London, koliko će joj se hrvatskih atletičara

Stublić ima normu za London, koliko će joj se hrvatskih atletičara pridružiti?

Međunarodna atletska federacija (IAAF) objavila je u petak norme za Olimpijske igre koje će se dogodine održati u Londonu. Za hrvatsku je atletiku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika