01.03.2010. / 07:00

Autor: Totalsport

Sidney Crosby: Motivacija nam je ostvarila snove

Da su ga i sami pisali Kanađani bi teško izmislili bolji scenarij završnice natjecateljskog dijela Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru. U finalnoj utakmici hokejaškog turnira domaćin je svladao SAD 3-2 golom Sidneyja Crosbyja u produžetku

Sidney CrosbySidney CrosbyDa su ga i sami pisali Kanađani bi teško izmislili bolji scenarij završnice natjecateljskog dijela Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru. U finalnoj utakmici hokejaškog turnira domaćin je svladao SAD 3-2 golom Sidneyja Crosbyja u produžetku.

Ushićena publika još je minutama nakon utakmice ushićeno uzvikivala ime junaka dana koji je ponudio komentar ostvarenog.

- Za ovo smo radili nevjerojatno naporno. Utakmica je bila teška, pogotovo nakon što su oni izjednačili pred sam kraj osnovnog dijela. Vratili smo se u produžetku - kazao je 22-godišnji Crosby i okrenuo se proslavi olimpijskoga zlata:

- Mislim da je ovo san, uopće ne mogu shvatiti da se to dogodilo. U produžetku smo bili silno motivirani, a to nas je dovelo do ovog nevjerojatnog osjećaja.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika