03.03.2010. / 12:55

Autor: Andrea Belin

Charlie Sheen i njegova supruga konzumirali seks u troje

U bračnoj postelji problematični supružnici svojedobno su se zabavljali s nekoliko žena, a kako je potvrdio neimenovani izvor, prije seksualnog čina su redovito konzumirali drogu

Charlie Sheen i Brooke MuellerCharlie Sheen i Brooke MuellerDa su zvijezda serije "Dva i pol čovjeka" Charlie Sheen i njegova supruga Brooke Mueller ovisni o alkoholu nije nikakva tajna, a posljednjih nekoliko dana mediji su se raspisali da su supružnici ovisni i o drogi.

Kako je u utorak za magazin The Sun potvrdio neimenovani izvor, Sheen i Brooke Mueller ne mogu odoljeti ni seksu u troje.

"Charlie i Brooke su dijelili krevet s većim brojem žena tijekom njihova kratkog braka", rekao je izvor i dodao kako su sa svojim partnericama prije seksualnog čina redovito konzumirali drogu.

Inače, bračni život ovih supružnika je u posljednjih nekoliko mjeseci nezaobilazna tema u većini svjetskih tabloida. Sve je počelo prošle godine za Božić kada je glumac supruzi prijetio smrću. Nakon toga pojavile su se informacije o njihovoj ovisnosti o alkoholu, ali na svu sreću, oboje su vrlo brzo potražili stručnu pomoć.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika