03.03.2010. / 14:52

Autor: Andrea Belin

Šokantno priznanje Megan Fox: U životu sam spavala samo s dva muškarca

Prvi put je to učinila u ranoj mladosti i to s muškarcem u kojeg je bila jako zaljubljena, a drugi seksualni partnaer je njezin sadašnji dečko, glumac Brian Austin Green

Megan FoxMegan FoxIako već duže vrijeme nosi titulu jedne od najpoželjnijih žena svijeta, glumica Megan Fox tvrdi da su je samo dva muškarca uspjela odvući krevet.

"Nikad ne bih mogla spavati s nepoznatim muškarcem. Doduše, nikad nisam bila ni blizu tome da tome da se upustim u zabavu samo za jednu noć", tvrdi glumica.

Prvi put je to navodno učinila u ranoj mladosti i to s muškarcem u kojeg je bila jako zaljubljena, a drugi seksualni partner je njezin sadašnji dečko, glumac Brian Austin Green, javnosti najpoznatiji po ulozi nestašnog Davida u tinejđerskoj seriji Beverly Hills.

Inače, glumica redovito puni medijske stupce zbog izjava o seksualanosti. Jednom prilikom je izjavila da je biseksualka pa je uistinu teško za povjerovati da je do sada promijenila samo dva muškarca.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 03.03.10. 15:12

kurbetina :P


registracija
15/1/10

mojsica, 03.03.10. 15:55

Svaka je imala samo dva. Ja sam svakoj svojoj djevojci bio drugi:)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika