11.03.2010. / 12:00

Autor: Nacionalova redakcija

Aukcija poznatih osoba za pomoć Prijateljima životinja

Na internetskim stranicama www.ULOVI.HR započela je javna on-line aukcija večere s tv voditeljicom Fani Stipković i tv urednikom Danielom Delalom s ciljem prikupljanja pomoći za udrugu Prijatelji životinja

Fani StipkovićFani StipkovićKoktelom u zagrebačkom Fly baru sinoć, točno u ponoć, uz tv voditeljicu Fani Stipković i tv urednika Danijela Delalea i njihove prijatelje, suradnike i uzvanike započela je društveno-humanitarna akcija na internetskim stranicama www.ULOVI.HR.

Naime, na internetsku aukciju, na stranicama www.ULOVI.HR, na licitaciji je ponuđena intimna večera s Fani Stipković i Danielom Delaleom. Trajanje aukcije određuju sami sudionici, a profit ostvaren aukcijom u cijelosti će biti doniran udruzi Prijatelji životinja.

"Internetska stranica ULOVI.HR pokrenuta je u studenom prošle godine i u svega dva mjeseca djelovanja ima registrirano više od 50.000 korisnika. Zbog interesa javnosti odlučili smo pomoći udruzi Prijatelji životinja i pokrenuti ovu akciju.

Već u prvim trenutcima zabilježen je izniman interes javnosti za ovu licitaciju te nema sumnje kako će interes biti ogroman i da ćemo prikupiti kvalitetnu donaciju za Prijatelje životinja", izjavila je povodom početka aukcije glasnogovornica stranice Matina Gavran.

U aukciji od prvoga trenutka njezina pokretanja mogu sudjelovati svi registrirani korisnici licitirajući svojim 'klikovima' za ponuđeni proizvod čija je početna cijena 1,00 kn.

Svaka učinjena licitacija povisuje cijenu proizvoda za kojeg se korisnici natječu za 0,01 kn i produžuje trenutak završetka licitacije do 30 sekundi. Vrijeme trajanja aukcije nije fiksno određeno, čime se daje prilika svim korisnicima da pokušaju pobijediti. Kada prikazano vrijeme istekne, a nitko se novi nije natjecao, korisnik koji je posljednji licitirao, osvaja određeni proizvod po iznimnoj cijeni!

Daniel Delale i Fani StipkovićDaniel Delale i Fani Stipković"Ovakav način društvene angažiranosti uobičajen je u svijetu, a kod nas sasvim je nova praksa i vjerujem kako će privući brojne prijatelje životinja i naše obožavatelje da se uključe u nju! Iako je 'ponuđeni proizvod' pomalo neobičan, kako za kupca tako i za mene kao aktericu, nisam se niti trenutka dvojila oko sudjelovanja u ovome projektu. Konačno, prije nekoliko sezona bila sam zaštitno lice kampanje Lijepa bez krzna prijatelja životinja koja je polučila ogroman uspjeh i interes medija i javnosti pa vjerujem da taj interes niti ovoga puta neće izostati!", kazala je tv voditeljica Fani Stipković.

U aukciji mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se registriraju na stranicama ULOVI.HR . Na istoj internetskoj adresi dostupne su i sve informacije o aukciji te uvjeti licitacije.

Vezane vijesti

Skandal na Cro A Porteru: Fani Stipković ošamarila fotografa

Skandal na Cro A Porteru: Fani Stipković ošamarila fotografa

Ovogodišnju modnu manifestaciju, Nivea Cro A Porter, koja se prošli tjedan održala u zagrebačkom shopping centru Westgate, obilježio je jedan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika