20.03.2010. / 08:18

Autor: Andrea Belin

Ne ide mu: Neven Ciganović živi u podrumu od 40 kvadrata

Stan se nalazi u podrumu kuće na kojoj su radovi još uvijek u tijeku, tako da oko nje već duže vrijeme stoji nabacani građevinski materijal i krupni otpad

Neven CiganovićNeven CiganovićStilistu Nevenu Ciganoviću u životu očigledno ne ide baš najbolje. Kako doznaje portal 24 sata, modni stilist se prije nekoliko mjeseci iz središta Zagreba preselio na zagrebački Goljak gdje je iznajmio stan od četrdeset kvadrata.

Stan se nalazi u podrumu kuće na kojoj su radovi još uvijek u tijeku, tako da oko nje već duže vrijeme stoji nabacani građevinski materijal i krupni otpad.

Ni susjedima, piše u nastavku 24 sata, nije jasno kako to da je stilist, koji je uvijek pridavao veliku pažnju, kako svom, tako i izgledu ambijenta u kojem boravi, došao živjeti u ovakav stan koji je svojedobno služio i kao skladište.

Kako je kazao sam Ciganović, u ovaj kvart preselio je jer u središtu Zagreba nije imao gdje parkirati, a sretan je što se u blizini nalazi šuma pa svoju kujicu Dašenku svakodnevno izvodi u šetnju.

Jedan od najčešćih gostiju navodno mu je stilist Marko Grubnić poznatiji kao Modni Mačak.

Vezane vijesti

Neven Ciganović: Najviše sam se razočarao u Avi, baš je loša osoba

Neven Ciganović: Najviše sam se razočarao u Avi, baš je loša osoba

Preplanuo, čak devet kilograma lakši i sa simpatičnom sijedom bradicom, poznati stilist i društveni kroničar Neven Ciganović vratio se iz Kostarike u… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 20.03.10. 20:48

A po čemu to ovi "stilisti" (ili muške prostitutke) zaslužuju nekaj bolje? Obzirom na njihov doprinos općem dobru dobro i žive, a obzirom da su obojica pederi kaj im fali? Pa ipak je ljubav najvažnija, kaj ne?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika