21.03.2010. / 09:37

Autor: Andrea Belin

Brittany Murphy mjesečno uzimala preko dvjesto tableta

Kako je kazao vlasnik ljekarne "Eddie's Pharmacy, Eddie Bubar, glumica je pod imenom Lola Manilow Murphy, u posljednje dvije godine prije smrti, svakodnevno slala liječničke recepte i mjesečno je uzimala oko dvjesto tableta

Brittany MurphyBrittany MurphyIako se prvotno pokazalo da je glumica Brittany Murphy preminula zbog srčanog udara, čini se da je smrt ipak izazvala između ostalog i prevelika kombinacija različitih lijekova.

Kako je kazao vlasnik ljekarne "Eddie's Pharmacy, Eddie Bubar, glumica je pod imenom Lola Manilow Murphy, u posljednje dvije godine prije smrti, svakodnevno slala liječničke recepte i mjesečno je uzimala oko dvjesto tableta, a ponekad je znalo biti i puno više od toga.

Osim Vicodina, Brittany Murphy je navodno u velikim količinama konzumirala Rivotril, antiseptik koji se koristi kao sedativ, Klonazepam, inače lijek za anksioznost i napade panike te Vicoprofen.

Četiri mjeseca prije smrti, Bubar je navodno prestao izdavati toliko recepata, međutim očigledno je to trebalo učiniti puno ranije.

Podsjetimo, glumica je umrla u prosincu prošle godine.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika