23.03.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Predomislio se: Woody Allen ipak ne želi Carlu Bruni u svom novom filmu

Razlog ovakve odluke slavnog redatelja navodno su tračevi o slavnom paru koji posljednjih nekoliko tjedana pune medijske stupce svih svjetskih medija

Carla Bruni SarkozyCarla Bruni SarkozyIako je prva dama Francuske, Carle Bruni Sarkozy već pristala na angažman u novom filmu Woodyja Allena, slavni redatelj je u međuvremenu promijenio mišljenje.

Razlog tome navodno su tračevi o slavnom paru koji posljednjih nekoliko tjedana pune medijske stupce svih svjetskih medija.

"Carla Bruni nije žena koja zarađuje glumom. Ona je prva dama i bojim se da bi je njezina dužnost odvukla sa seta u najnezgodnije vrijeme. Moram razmisliti o svemu, njezina uloga u filmu nije sigurna", objašnjavo je redatelj.

Inače, Woody Allen je supruzi Nicolasa Sarkozyja ponudio ulogu u filmu tijekom posjeta Francuskoj u rujnu prošle godine. Tada je govorio da je ona vrlo lijepa već ostvarena glumica koja je navikla na medijsku pompu.

Ni prva dama Francuske nije krila oduševljenje. Dva mjeseca kasnije je na postaji Canal Plus izjavila kako je pristala na ovu zanimljivu ponudu.

Dodala je kako je to jedna fantastična prilika koju ni za što na svijetu ne bi propustila, a najviše se veselila što će o tome pričati svojim unucima.

U međuvremenu je i postala baka, međutim kako trenutačno stvari stoje, snimanje filma s Woodyjem Allenom očigledno neće biti jedna od tema razgovora s unucima.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 23.03.10. 19:38

Ona nije prava baka jer nije njezin sin koji je jos maloljetnik dobio dijete nego sin od Sarkozyja iz prvog braka!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika