24.03.2010. / 23:22

Autor: Ana Smrečki

Dečko nestale Martine promijenio ploču: Pati od amnezije i više se ne sjeća ničega

Dečko nestale Martine je dobro, no prema svemu sudeći nakon već ispričane priče o posljednjim minutama provedenim s Martinom u stanu, Saša se više ne sjeća ničega. Nakon prve verzije cijelog događaja, danas kaže da se ne sjeća kada ni gdje je bio s Martinom, a ni kada je ona nestala

Martina Horvat i Saša Leskovčanin 
(Foto: Facebook)Martina Horvat i Saša Leskovčanin (Foto: Facebook)Priča o nestaloj 28-godišnjoj Martini Horvat ide dalje. Nakon što je otišla iz svog stana na zagrebačkom Laništu, od nje nema ni traga ni glasa, a policija već jedanaesti dan radi danonoćno radi na ovom nesvakidašnjem slučaju. Njezin dečko, 39-godišnji Saša Leskovčanin, još se nalazi na Odjelu urgentne psihijatrije u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče. Podsjetimo, vikend je proveo na ispitivanju u policijskoj postaji, nakon kojeg je završio u bolnici zbog prijetnji samoubojstvom.

Večernji list doznaje da je dečko nestale Martine dobro, no prema svemu sudeći nakon već ispričane priče o posljednjim minutama provedenim s Martinom u stanu, Saša se više ne sjeća ničega. Nakon prve verzije cijelog događaja, danas kaže da se ne sjeća kada ni gdje je bio s Martinom, a ni kada je ona nestala.

Ispitano stotinjak ljudi

Policija je u međuvremenu ispitala stotinjak ljudi s kojima se Martina družila ili sretala, a među njima su i neke osobe iz inozemstva. Među domaćima, policija je ispitala i njezinog posljednjeg poslodavca Duška Srijemca iz udruge 'Klub kulture, svijet glazbe'. On je otkrio nove detalje, koji bi mogli pomoću u istrazi.

Posljednji puta su se susreli početkom ožujka, kada mu je Martina otkrila da je bila u Vukovaru, odakle je i rodom, te da je tamo pronašla masovnu grobnicu u kojoj bi mogli biti posmrtni ostaci njezinog oca ubijenog u Domovinskom ratu. Osim toga, otkrila mu je i da zna tko je ubio njezinog voljenog oca, čije ime je istetovirala glagoljicom na vratu te da planira otići u Srbiju pronaći tog čovjeka i obračunati se s njim na sebi svojstven način.

Martina voljela šivati

Srijemac za Martinu ima samo riječi hvale, kaže da je bila skromna te da se nije oblačila u skupu odjeću, ali da je uvijek bila lijepo i zanimljivo odjevena i to zato što je voljela šivati. Priznaje i da je Martina često preko telefona bila uplakana, a razlog njezinih suza koje nije mogla sakriti ni pred poslodavcem bile su česte svađe s dečkom.

Vezane vijesti

Brat nestale Martine Horvat već nekoliko dana na ispitivanju u policiji

Brat nestale Martine Horvat već nekoliko dana na ispitivanju u policiji

Slučaj nestale Martine Horvat još nije riješen. Njezin dečko Saša Leskovčanin se objesio, a njezin brat Boris Horvat, već se nekoliko dana nalazi na… Više

Komentari

registracija
21/3/10

arcanius, 25.03.10. 07:32

kakve veze ima to kaj je Martina voljela šivati?
i čemu toliko teksta da se napiše da je psihijatrijski bolesnik sve ''zaboravil''?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika