31.03.2010. / 14:52

Autor: Andrea Belin

5 sigurnih znakova koji otkrivaju nevjernog partnera

Ukoliko partner izbjegava telefonske razgovore u vašoj prisutnosti i većinu slobodnog vremena provodi u kupaonici, imate razloga za zabrinutost

Uklonite sumnjuUklonite sumnjuRijetko koja žena nije nikada posumnjala u vjernost svoje bolje polovice. Doduše, sumnja u vjernost nije nimalo iznenađujuća s obzirom da je već nekoliko istraživanja potvrdilo da većina muškaraca barem jednom u životu prevari svoju partnericu.
U nastavku vam nudimo nekoliko sigurnih znakova koji otkrivaju nevjernog partnera!

Telefonski razgovori u drugoj prostoriji

Ako ste primijetili da mu je zvuk na mobitelu ugašen, što prije nije bio slučaj i telefonske razgovore sve više izbjegava u vašoj prisutnosti, na žalost, imate razloga za zabrinutost.

Izbjegavanje seksualnih odnosa

Poznato je da su pripadnici jačeg spola u većini slučajeva uvijek zainteresirani za zabavu u spavaćoj sobi. Ukoliko se ne sjećate kada je pokazao želju za seksom, na žalost, velike su šanse da seksualno zadovoljstvo pronalazi u tuđoj postelji.

Puno vremena provodi u kupaonici

Pohvalno je da pored sebe imate muškarca koji veliku pažnju pridaje fizičkom izgledu, no ukoliko satima ne izlazi iz kupaonice i prije druženja s prijateljima, postoji mogućnost da se u njegovom životu pojavila druga žena.

Promjena imidža

Naravno, ne mora značiti da je nakon deset godina odlučio promijeniti frizuru zbog druge, no ne bi bilo loše da krenete u istraživanje.

Prekovremeni rad

Ne sjećate se da je na početku veze duže ostajao na poslu, a u posljednje vrijeme je "prekovremeni rad" postao svakodnevna pojava, savjetujemo da obavite iskreni razgovor.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika