12.04.2010. / 17:00

Autor: Mislav Šimatović

Bakreno dupence razotkrilo parazitski ešalon Nike Bulića

Paradoksalno je u čitavoj situaciji da je ženska stražnjica, prekrivena kupaćim gaćicama, postala povod raspravi o instituciji koja godišnje na plaće, reklame, putovanja, sajmove i "komunikacijske taktike" spiska oko 280 milijuna kuna, od čega 120 milijuna izravno iz državnog budžeta

Neviđena se halabuka digla zbog kadra iz spota Hrvatske turističke zajednice "Recept za dobar odmor", u kojem se na trenutak, uz natpis "ne prži predugo", pojavljuje osunčana ženska stražnjica. Dupe u promidžbenom spotu postalo je toliki problem da o njemu javno progovara čak i premijerka, kojoj je to degutantno, udrugama za promicanje ženskih prava spot je seksistički, a ponosna vlasnica spomenutog dupenceta, ni kriva ni dužna, pojavila se čak u središnjoj informativnoj emisiji nacionalne televizije.

Hohštaplersko društvance s Iblerova trga

Paradoksalno je u čitavoj situaciji da je ženska stražnjica, prekrivena kupaćim gaćicama, postala povod raspravi o instituciji koja godišnje na plaće, reklame, putovanja, sajmove i "komunikacijske taktike" spiska oko 280 milijuna kuna, od čega 120 milijuna izravno iz državnog budžeta. Da nema dupeta, vjerojatno bi se i dalje šutjelo o radu hohštaplerskog društvanca s Iblerova trga čiji je jedini posao trošenje državnog novca na reklamiranje sunca i mora.

10 pitanja za premijerku Kosor

Kad već imamo povod, postavimo 10 banalnih pitanja premijerki, koja se tiču ministra tamburaškog prezimena i vječnog šefa Hrvatske turističke zajednice.

- Zašto je najdrastičnija ikad zabilježena promjena u funkcioniranju HTZ-a bila ona kad je Niko Bulić obrijao brkove?

- Zar Bulić i Bajs zaista misle da će spasiti turističku sezonu tako što će višestruko povećati reklamiranje hrvatskih klimatskih uvjeta u inozemstvu?

- Je li oglašavanje u medijima stvarno najbolja mjera koje su se dosjetili hrvatski turistički eksperti?

- Zar najam reklamnog prostora na međunarodnim tv postajama, portalima i tiskovinama, koji će nas ove godine stajati 84 milijuna kuna, ne može obavljati netko iz Ministarstva turizma?

- Čemu zapravo služi HTZ, osim da nam iz godine u godinu maže oči dosadnom statistikom? Zar nije jasno da besmislenim podacima o noćenjima i dolascima gostiju Niko Bulić opravdava smisao svog postojanja?

- Stoga, zašto Bulićeva parazitska organizacija ne postane obično odjeljenje Ministarstva turizma?

- Zašto se boravišna pristojba, neustavni namet koji Bulićevu parazitskom carstvu godišnje donese 81 milijun kuna, plaća paušalno i unaprijed?

- Zar se nitko ne pita zašto Niki Buliću nakon 11 godina nije dosadilo vođenje HTZ-a?

- Zašto Niko Bulić ne snosi nikakvu odgovornost kad turizam podbaci?

- Zašto se u godinama krize budžet HTZ-a stalno povećava, dok se većini državnih i javnih institucija smanjuje?

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 12.04.10. 17:52

Jedna od rijetkih stvari koja je bila prekrasna i vrijedna divljenja u tom spotu je baš ta manekenka, odnosno njena preplanula guza! Što bi se mi sada Hrvati, trebali svi zgražati nad tim zato što je to kazala gđa Kosor??? Čime li se ona bavi, majko mila! Taman čovjek pomisli da je zaveslala pravim smjerom i tempom, kad ono pusti vesla i bavi se stvarima kojima se ne bi trebala baviti!


registracija
8/7/09

bankar, 12.04.10. 20:35

kosor je bolesna ona odmah vidi kurac u dupetu umjesto da je uvidjela da upravo žene bi htjele lijepo pocrnjeti pa zbog toga doći u hrvatsku


registracija
27/8/09

Lujo1, 12.04.10. 23:00

Netko tko se zove niko bulić ne može biti ništa do li lopine na kvadrat!!


registracija
13/4/10

danpet, 13.04.10. 15:10

Guzica ove zgodne mlade manekenke je fantastična. To vam je stvarno odličan spot za turizam na Jadranu. Čestitam!


registracija
15/2/06

SigaZG, 13.04.10. 18:11

predlažem svim udrugama baba ipremijerki da odu na hrelić i kupe sve kiklje i šoseve i bluze te krenu oblaćiti sva ona naga ženska tijela koja se nalaze po zagrebačkim fasadama kak nebi turisti mislili da u hrvatskoj vlada teror nadženama.PS.trebaju im i lojtre jer su fasade visoke po gradu


registracija
27/12/06

Skipp, 18.04.10. 08:51

Najgluplje u cijelo priči je to da ta slavna guza ondje nije bila u kontesktu "hrvatska je zemlja guza koje su vam na raspolaganju pa dođite" nego u kontekstu "dođite u Hrvatsku i izložite vašu slatku guzu suncu ali je nemojte pržiti previše jer bi mogla izgoriti". A guza nije imala lice jer je korišten tzv. fenomen identifikacije, a to je da se ciljna skupina identificira sa uvjetno rečeno predmetom ili radnjom u propagandnom spotu kojeg je poželjno imati ili obavljati. To su naravno mogli reći oni koji su spot napravili ali time bi dezavuirali ruku koja ih hrani pa su zato mudro šutili i pobrali pare....e koji idiotizam sve skupa...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika