13.04.2010. / 17:23

Autor: Andrea Belin

5 načina kako vratiti strasti u spavaću sobu

Da biste tijekom seksa osjetili onaj čaroban trenutak nisu vam potrebna seksualna pomagala. Određeni trikovi pomoći će vam da svaki put uživate maksimalno

Strasteni poljupci skraćuju put do orgazmaStrasteni poljupci skraćuju put do orgazmaGotovo da ne postoji par koji vremenom nije osjetio manjak strasti. Na žalost, malo je onih koji u takvim situacijama pokušavaju riješiti problem već takvu vrstu zabave pronalaze u tuđoj postelji. Ukoliko i vi imate problema tijekom seksa s dugogodišnjim partnerom odnosno partnericom, poslušajte savjete stručnjaka!

"Prljavi razgovori"
"Prljavi" razgovori skratiti će put do orgazma kod oba partnera, međutim ne valja pretjerivati jer žene nisu sklone takvom načinu izražavanja. Doduše, to ne znači da se morate seksati u tišini. Dakle, da zaista uživate u seksu, pokažite partneru glasnim uzdasima.

Strastveni poljupci
Stručnjaci tvrde da strastveni poljupci u nekim situacijama uzbuđuju više od samog seksa, a naročito kod onih parova koji su taj dio seksualnog čina godinama izostavljali.

Ne glumite orgazam
Većina žena glumi orgazam jer smatra da će povrijediti partnera ukoliko mu kaže pravu istinu. Odmah na početku valja napomenuti da je ovakav način razmišljanja potpuno pogrešan jer iskrenost je jedan od najvažnijih preduvjeta kvalitetnog seksa.

Iskreni razgovori
Kako bi skratili put do vrhunskog orgazma, otkrijte partneru svoje skrivene seksualne fantazije. Uopće ne sumnjamo da će ispuniti sve vaše želje, no pobrinite se da isti užitak priuštite i njemu.

Noviteti
Da bi seksualni život bio zadovoljavajući, isprobavanje novih poza je neophodno. Zajedno otkrivajte najkritičnije točke na vašim tijelima.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika