15.04.2010. / 13:34

Autor: Hina

Mel Gibson prekinuo vezu s ruskom pjevačicom

Junak "Hrabrog srca" i Oksana Grigorieva (39) krenuli odvojenim putevima prije nekoliko tjedana, a kako tvrdi neimenovani izvor par se razišao prijateljski te se nada da će zajedno odgajati djevojčicu Luciu

Oksana Grigorieva i Mel GibsonOksana Grigorieva i Mel GibsonGlumac Mel Gibson i ruska pjevačica Oksana Grigorieva rastali su se pet mjeseci nakon rođenja njihove kćeri, javljaju mediji.

Internetske stranice o poznatima People.com i UsWeekly.com prenijele su, pozivajući se na neimenovane izvore, da su junak "Hrabrog srca", 54-godišnji Mel Gibson, i Oksana Grigorieva (39) krenuli odvojenim putevima prije nekoliko tjedana.

Gibsonov glasnogovornik odbio je komentirati izvješća.

Dobitnik Oscara za film i režiju, autor "Pasije" obznanio je vezu s Grigorjevom ubrzo nakon podnošenja zahtjeva za razvod u travnju 2009. od supruge Robyn s kojom je bio u braku gotovo 30 godina.

People.com piše da se par "nedavno razdvojio" i citira neimenovanog prijatelja koji kaže da je razlaz bio prijateljski te da se nadaju zajednički odgajati djevojčicu Luciu.
Grigorjeva, klasična pijanistica i manekenka, izdala je debitantski pop album u kolovozu.

Gibson je režirao glazbene spotove za četiri njezine pjesme. Ima sina tinejdžera s bivšim tumačem Jamesa Bonda, glumcem Timothyjem Daltonom.
Gibson se nakon osmogodišnje pauze vratio filmu trilerom "Na rubu tame" koji se u Hrvatskoj prikazivao u veljači.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika