16.04.2010. / 10:37

Autor: Andrea Belin

Paris Hilton prekinula s Dougom Reinhardtom

Iako je svojedobno govorila da je bejzbolaš muškarac s kojim želi provesti ostatak života, hollywoodska trendseterica se očigledno predomislila

Paris HiltonParis HiltonDa je najpoznatija hollywoodska trendseterica Paris Hilton prekinula s Dougom Reinhardtom šuška se već neko vrijeme, a čini da je ova ljubavna priča uistinu završila.

Kako pišu strani mediji, par nije zajedno već duže vrijeme, a prekid je navodno inicirala Paris Hilton.

"Veza Paris i Douga je završila. Ona ga je ostavila prije više od dva tjedna", objavio je u četvrtak njezin glasnogovornik.

Inače, da je Paris Hilton ponovno slobodna dalo se naslutiti prošli vikend kada je uhvaćena u društvu bivšeg dečka Kim Kardashian, igrača američkog nogometa Reggiea Busha.

Paris Hilton i Reinhardt obnovili su vezu u kolovozu prošle godine. Vrijeme će pokazati je li ova ljubav uistinu završila ili je riječ o kratkotrajnom prekidu kao što je bilo i prošle godine dok se trendsetericazabavljala s Cristianom Ronaldom.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika