28.04.2010. / 15:19

Autor: Nacionalova redakcija

Sonja Šarunić, Milana Vlaović i Iva Šulentić otvoreno o ljubavi, seksu i vezama

Na predstavljanju knjige Bijeg nizozemske književnice Heleen van Royen tri poznate dame razgovarale su o nekim drugim škakljivim temama

Sonja Šarunić, Milana Vlaović i Iva ŠulentićSonja Šarunić, Milana Vlaović i Iva ŠulentićO seksu i mnogim drugim škakljivim temama sinoć su otvoreno razgovarale Sonja Šarunić, Milana Vlaović i Iva Šulentić na predstavljanju knjige Bijeg nizozemske književnice Heleen van Royen. Promocija knjige održana je u zagrebačkom baru Bling u Cascade centru.

Knjiga je pobudila zanimanje javnosti zbog otvorenog bavljenja ženskom seksualnošću i preljubom, a koji su i dan danas tabu teme u mnogim društvima.

„Ova knjiga je dirnula žene u živac. Možeš imati naizgled savršen život, poput junakinje ove knjige, i opet biti nesretan. U životu nema garancije nizašto, pa ni za sreću. Sreću nam neće nitko pokloniti, za nju se moramo boriti i to je poanta ove knjige", rekla je Milana Vlaović.

„Uvijek postoje trenuci kada možda ne volite svoje muževe. I o tome treba otvoreno razgovarati. Dok smo mladi i zaljubljeni sve nam se čini jednostavno i lako je voljeti nekoga dok vas tuče Amorova strelica. Brak je ulaganje i trijumf kompromisa", objašnjavala je Sonja Šarunić.

Iva Šulentić o svemu je progovorila iz perspektive mlade i neudane žene: „Svjedoci smo propadanja brakova i brojnih razvoda. Nazovite me romantičnom, no ja bez obzira na sve želim vjerovati da brak može biti sretan. Možda je tajna mog vjerovanja u tome što još nisam izrekla sudbonosno DA" kroz smijeh je ispričala Iva te dodala: „Uvjerena sam da će ova knjiga pronaći put do čitateljica. Knjigu isto tako mogu preporučiti i muškarcima budući da nema niti riječi o shoppingu i cipelama kao što je to slučaj u klasičnom chick lit-u."

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika