01.05.2010. / 10:06

Autor: Ante Mihić

Ministar Šuker u Veloj Luci otvorio novi luksuzni hotel Korkyra

Hotel ima 58 vrhunski opremljenih soba, prekrasan Wellness centar I bogatu gastronomsku ponudu što mu daje za pravo da se svrstava među najpoželjnije destinacije ovogodišnje turističke ponude u Hrvatskoj

Ministar Ivan Šuker otvorio je hotel zajedno s direktorom Tonijem Šegonom (Foto: Igor Šoban)Ministar Ivan Šuker otvorio je hotel zajedno s direktorom Tonijem Šegonom (Foto: Igor Šoban)Na otoku Korčuli u Veloj Luci, 30.travnja svečano je otvoren Hotel Korkyra - Vela Luka. Na svečanosti otvorenja prisustvovale su mnoge osobe iz javnog I društvenog života Hrvatske.

Hotel je svečano otvorio Ivan Šuker, minister financija Republike Hrvatske i potpredsjednik Hrvatske Vlade, koji je u svom govoru istaknuo važnost ovakvih projekata te je naglasio da je Hotel Korkyra izvrstan primjer kako se i u teškim vremenima može pametno ulagati. Šuker je također pohvalio obitelj Šegon koja je odlučila pokrenuti i oživjeti turstičku ponudu Vele Luke što je sigurno veliki plus za razvoj turizma na hrvatskim otocima, ali i cjelokupne dubrovačko-neretvanske županije.

Uz ministra Šukera,otvorenju su nazočili i glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić, dubrovačko neretvanski župan Nikola Dobroslavić, predsjednik Uprave Hypo banke Markus Ferstl i mnogi drugi. Goste je tijekom večeri zabavljala Jelena Rozga, a veliki broj gostiju samo je potvrda da će Hotel Korkyra postati nezaobilazno mjesto svih turista koji će dolaziti u Vela Luku.

Hotel ima 58 vrhunski opremljenih soba, prekrasan Wellness centar I bogatu gastronomsku ponudu što mu daje za pravo da se svrstava među najpoželjnije destinacije ovogodišnje turističke ponude u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Kerum i Končar pregovaraju o "Marjanu"

Kerum i Končar pregovaraju o "Marjanu"

Splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum sastao se danas s poduzetnikom Dankom Končarom kako bi razgovarali u kupoprodaji hotela “Marjan” u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika