04.06.2010. / 12:39

Autor: Andrea Belin

Vlatka Pokos poručila Fani Horvat: Keruma drži podalje od Alke Vuice

Osim toga, bivša Dikanova supruga je izjavila da je Alka Vuica svojedobno uništila život Igora Štimca, međutim prema njezinim riječima, on nije jedini oženjeni muškarac u životu Dikanove prijateljice

Vlatka PokosVlatka PokosNakon što su u javnost procurili sočni detalji iz knjige „Život u raju" koju je napisala negdašnja pjevačica Vlatka Pokos, ona, Josip Radeljak i njegova jako dobra prijateljica Alka Vuica, postali su nezaobilazna tema u gotovo svim medijima.

U posljednjem intervjuu za magazin Gloriju, Vlatka Pokos se ponovno obrušila na Alku Vuicu, a u cijelu priču uplela je i splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Naime, voditeljica je Kerumovoj ljubavnici poručila da svog dvostruko starijeg dečka drži podalje od Vuice jer je njihov odnos puno više od prijateljstva.

Osim toga, bivša Dikanova supruga je izjavila da je pjevačica svojedobno uništila život Igora Štimca, međutim prema njezinim riječima, on nije jedini oženjeni muškarac u životu pjevačice.

„Ta me žena javno blati, priča laži i kao đavolja odvjetnica ponavlja floskule mog bivšeg muža o mom navodnom zlostavljanju Lane", objašnjava Vlatka.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika