06.06.2010. / 11:08

Autor: Hina

Bangladeš ponovno omogućio pristup Facebooku

U Bangladešu odluka o blokiranju Facebooka donesena je 29. svibnja jer su vlasti smatrale da je stranica "povrijedila vjerske osjećaje muslimanske većine stanovništva"

Bangladeš je u nedjelju ponovno omogućio pristup društvenoj internetskoj mreži Facebooku, tjedan dana nakon što ga je blokirao zbog objavljivanja karikatura proroka Muhameda i slika ocijenjenih uvredljivima spram čelnika te većinom muslimanske zemlje.

Povjerenstvo za kontrolu telekomunikacija Bangladeša naredilo je ponovnu uspostavu pristupa nakon što je Facebook pristao povući inkriminirane slike i sadržaje.

Do odluke dolazi nekoliko dana nakon što je ponovno uspostavljen pristup svjetskoj društvenoj mreži u Pakistanu koji je blokirao pristup na desetak dana zbog natjecanja u karikaturama sa slikama Muhameda, ocijenjena bogohulnim.

U Bangladešu odluka o blokiranju Facebooka donesena je 29. svibnja jer su vlasti smatrale da je stranica "povrijedila vjerske osjećaje muslimanske većine stanovništva".

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika