15.06.2010. / 10:29

Autor: Nacionalova redakcija

Renata Sopek i Mario Valentić vole trčanje!

Na zagrebačkom nasipu će trčati mnoge druge poznate osobe među kojima su sestre Iris i Darija Bostjančić koje su se prošle godine popele na Mt. Everest, zatim snagator Mario Mlinarić te najbolji hrvatski triatlonac Dejan Patrčević

Renata SopekRenata SopekSvoj nastup na popularnoj utrci Volim trčanje koja će se održati na zagrebačkom nasipu kod Boćarskog doma 22. lipnja, najavile su i mnoge poznate osobe iz javnog života.

Renata Sopek, poznata tv voditeljica i wellness instruktorica u nedavnom je intervjuu otkrila kako je tek nedavno otkrila čari trčanja te da se sprema za nastup na tradicionalnom atenskom maratonu.

Osim nje, na zagrebačkom nasipu će trčati mnoge druge poznate osobe među kojima su sestre Iris i Darija Bostjančić koje su se prošle godine popele na Mt. Everest, zatim snagator Mario Mlinarić i poznato tv lice Mario Valentić.

Utrku će svojim nastupom podržati i najbolji hrvatski triatlonac Dejan Patrčević koji inače vrlo uspješno nastupa u najtežoj triatlonskoj disciplini Ironman. Dejan će kao i prošle godine trčati utrku u opuštenom ritmu te će svojim prisustvom podržati sve ljubitelje rekreativnog trčanja koji će se taj dan nastupiti na utrci Volim trčanje.

Vezane vijesti

Marija Vrajić na Europskome i Svjetskom prvenstvu

Marija Vrajić na Europskome i Svjetskom prvenstvu

U nedjelju, 22. travnja, u talijanskom Sereganu će se održati Svjetsko i Europsko prvenstvo u utrci na 100 km (26th 100km IAU World and European… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika