19.06.2010. / 09:02

Autor: Nacionalova redakcija

Kuloari bruje: Josip Radeljak je otac djeteta Super Silve?

Nije tajna da je Dikan pružio financijsku pomoć kada je pjevačica doživjela tešku prometnu nesreću, a ovih dana krenula su nagađanja kako je upravo on otac njezina djeteta

Josip RadeljakJosip RadeljakNakon što je, sada već bivša djevojka Super Silve, Bruna Matijaš , otkrila da je pjevačica u blaženom stanju, krenula su nagađanja tko bi mogao biti otac djeteta.

Magazin Exkluziv prenosi kako je pjevačica imala seksualnu aferu s Josipom Radeljakom koji je, podsjetimo, nešto manje od godinu dana u vezi s glumicom Dolores Lambašom s kojom također očekuje dijete.

Doduše, zagrebački poduzetnik i pjevačica se poznaju godinama, a nije tajna da joj je upravo on pružio financijsku pomoć kada je doživjela tešku prometnu nesreću. Međutim, da je Josip Radeljak uistinu otac njezina djeteta zaista je teško za povjerovati.

Podsjetimo, da će Silvija Mišanović, javnosti najpoznatija kao Super Silva će uskoro postati majka potvrdila je prije nekoliko dana njezina, sada već bivša partnerica Bruna Matijaš. Kazala je kako ju je ova vijest užasno pogodila te da je već iselila iz njihovog zajedničkog stana. Inače, upravo ona je posljednje dvije godine bila najveći oslonac Super Silvi, a naročito nakon automobilske nesreće u kojoj je pjevačica prošla s teškim ozljedama glave i kralježnice.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
9/2/10

nlukac11, 21.06.10. 12:26

stara jaja u akciji- pozor opasnost od salmonele


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika