19.06.2010. / 09:05

Autor: Andrea Belin

Kristijan Rahimovski je pobjednik treće sezone „Farme“

Iako je posljednjih nekoliko tjedana Josip Ivančić slovio kao jedan od glavnih favorita, 250 dukata i još devetnaest koje je prikupio tijekom boravka na imanju osvojio je sin Akija Rahimovskog

Kristijan Rahimovski; Foto: farmaKristijan Rahimovski; Foto: farmaNakon trinaest tjedana, seosko imanje u Ivanić Gradu je opet pusto.

Završila je, naime i treća sezona reality showa Farma, a ovogodišnjim pobjednikom gledatelji su prozvali glazbenika Kristijana Rahimovskog, sina Akija Rahimovskog.

Iako je posljednjih nekoliko tjedana Josip Ivančić slovio kao jedan od glavnih favorita, 250 dukata i još devetnaest koje je prikupio tijekom boravka na imanju osvojio je Rahimovski.

„Ne mogu vjerovati jer ovo zaista nisam očekivao. Novac ću potrošiti na stan, djecu i suprugu, a ovo što mi ostane, uložiti ću u promociju novog albuma koji sam snimio“, kazao je vidno iznenađeni ovogodišnji pobjednik. Nakon proglašenja Rahimovski je zajedno s Ivanom Hrvatskom otpjevao pjesmu „Farmer i rocker“.

Inače, ovogodišnji show prva je napustila negdašnja voditeljica Golih vijesti Sabina Čedić. Četvrto mjesto pripalo je manekenki Jeleni Bosančić, a treće plasirani bio je pjevač Ivo Amulić. Josip Ivančić je s osvojenih 42 posto glasova osvojio visoko drugo mjesto.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika