21.06.2010. / 10:15

Autor: Andrea Belin

Lambašina prijateljica potvrdila: Dolores je izmislila trudnoću!

Iako je glumica svojedobno kazala da nije riječ o lažnoj informaciji, njezina prijateljica je za magazin Extru odlučila kazati pravu istinu jer smatra da je djevojka zagrebačkog poduzetnika prkršila svaku mjeru

Dolores LambašaDolores LambašaVijest da je Dolores Lambaša u blaženom stanju prije nekoliko tjedana odjeknula je u gotovo svim medijima.

Iako je glumica svojedobno kazala da nije riječ o lažnoj informaciji, njezina prijateljica je za magazin Extru odlučila kazati pravu istinu.

"Dolores Lambaša nije trudna. Da ona i Josip Radeljak čekaju bebu objavila je samo kako bi privukla pažnju u vrijeme kada su mediji zaokupljeni autobiografijom Vlatke Pokos, bivše supruge njezina partnera, nego i da bi je indirektno optužila za gubitak djeteta", ispričala je za Extru prijateljica Dolores Lambaše koja je, kako tvrdi, ove informacije odlučila podijeliti s javnošću jer smatra da je njezina prijetaljica prkršila svaku mjeru.

Podsjetimo, da je glumica izmislila trudnoću prije desetak dana je potvrdio i njezin otac.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 23.06.10. 17:10

Ovdje se vise ne zna tko je ludi i tko ce sa kim imati dijete!


registracija
28/6/10

anaangelacuric, 28.06.10. 15:44

Jadnica mala !!! Šteta što je Vrapče puno !!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika