24.06.2010. / 10:19

Autor: Andrea Belin

Super Silva: Nisam spavala s Josipom Radeljakom

Pjevačica je kazala kako nije imala seksualnu aferu s dečkom Dolores Lambaše. Ime čovjeka koji joj je napravio dijete otkriti će tek kada bude spremna na taj veliki korak

Super SilvaSuper SilvaNakon što su kuloarima krenula šuškanja kako je Silvija Mišanović, poznatija kao Super Silva imala seksualnu aferu s Josipom Radeljakom, pjevačica je odlučila demantirati takve navode.

Da nije spavala s dečkom Dolores Lambaše, Super Silva je kazala u RTL-ovom Ekskluzivu, međutim ime čovjeka koji joj je napravio dijete otkriti će, kako je sama rekla, tek kada bude spremna na taj veliki korak.

Podsjetimo, da će Silvija Mišanović, javnosti najpoznatija kao Super Silva uskoro postati majka potvrdila je prije nekoliko dana njezina, sada već bivša partnerica Bruna Matijaš. Kazala je kako ju je ova vijest užasno pogodila te da je već iselila iz njihovog zajedničkog stana. Inače, upravo ona je posljednje dvije godine bila najveći oslonac Super Silvi, a naročito nakon automobilske nesreće u kojoj je pjevačica prošla s teškim ozljedama glave i kralježnice.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika