24.06.2010. / 12:56

Autor: Andrea Belin

Jelena Bosančić: Josip Ivančić i ja smo bili puno više od prijatelja

Iako su se na Farmi cijelo vrijeme skrivali pred kamerama, gledatelji su zaključili da je njihov odnos bio puno dublji od prijateljstva, a to je napokon javno potvrdila i sama manekenka

Jelena BosančićJelena BosančićDa se Jelena Bosančić tijekom boravka na seoskom imanju u Ivanić Gradu najviše zbližila s Josipom Ivančićem nije nikakv tajna.

Iako su se cijelo vrijeme skrivali pred kamerama, gledatelji su zaključili da je njihov odnos bio puno dublji od prijateljstva, a to je napokon javno potvrdila i sama manekenka.

U intervjuu za InMagazin, Jelena Bosančić je kazala da bi izustila laž kada bi rekla da su ona i pjevač bili samo prijatelji.

Doduše, iz njezinih riječi se već nekoliko puta dalo naslutiti da joj se Ivančić poprilično sviđa dok pjevač još uvijek tvrdi suprotno.

On je, naime kazao da mu je manekenka tijekom boravka na "Farmi" bila najveća podrška, međutim da prema njoj gaji posebne simpatije, još uvijek ne želi priznati.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika