28.06.2010. / 14:55

Autor: Andrea Belin

Gibson bivšoj djevojci polomio zube i uzrokovao potres mozga?

Ukoliko je za vjerovati neimenovanim izvorima, fizički obračuni u domu hollywoodskog glumca i ruske pjevačice bili su svakodnevna pojava. Tijekom jednog takvog sukoba, Gibson je, trenutačno bivšoj djevoci nanio ozbiljne ozljede

Oksana Gregorieva i Mel GibsonOksana Gregorieva i Mel GibsonČini se da veza hollywoodskog glumca Mela Gibsona i ruske pjevačice Oksane Gregorijeve nije bila osobito idilična. Ukoliko je za vjerovati neimenovanim izvorima, fizički obračuni u njihovom domu bili su svakodnevna pojava.

Tijekom jednog takvog sukoba, Gibson je ruskoj pjevačici polomio zube, a navodno je uzrokovao i potres mozga.

Inače, nakon što je Oksana Gregorieva iznijela u javnost pikanterije iz njihove veze, glumica je podnijela zahtjev za zabranu pristupa bivšem ljubavniku na što su odmah reagirali Gibsonovi odvjetnici jer on unatoč svemu želi viđati njihovu zajedničku kćer Luciju.

Podsjetimo, glumac i pjevačica su se razišli u travnju ove godine, samo pet mjeseci nakon rođenja njihove kćeri.

Dobitnik Oscara za film i režiju, autor "Pasije" obznanio je vezu s pjevačicom ubrzo nakon podnošenja zahtjeva za razvod u travnju 2009. od supruge Robyn s kojom je bio u braku gotovo 30 godina.

Vezane vijesti

'Mel Gibson mrzi Židove'

'Mel Gibson mrzi Židove'

Holivudski scenarist Joe Eszterhas optužio je Mela Gibsona za sabotiranje planiranog filma o pobuni Makabejaca tvrdeći da je američki glumac to… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika