29.06.2010. / 14:56

Autor: Totalsport

Isner kod Lettermana: Zašto nisam igrao protiv Federera? Bilo bi gotovo za 15 minuta

Nakon što je u tri dana odigrao epski meč od 11 sati i 5 minuta u 1. kolu Wimbledona protiv francuskog kvalifikanta Nicolasa Mahuta, te pritom oborio sve rekorde, John Isner već se vratio u SAD gdje sada uživa status velike zvijezde

John Isner (Foto: Reuters)John Isner (Foto: Reuters)Gostujući kod legendarnoga televizijskog voditelja Davida Lettermana u njegovom programu The Late Show, američki tenisač John Isner pročitao je popis top 10 misli koje su mu prostrujile glavom tijekom meča 1. kola Wimbledona protiv Francuza Nicolasa Mahuta.

10 - Ja sam iscrpljen

9 - Igramo već toliko dugo da sam zaboravio, jesam li ja Isner ili Mahut?

8 - Sjećaš se kada si rekao da si iscrpljen? To je bilo prije 8 sati!

7 - Pitam se hoću li sutra osjećati bolove?

6 - Malo ću se odmoriti do 51-50, a onda zaigrati svoju igru

5 - Spava mi se

4 - Zašto ne mogu igrati protiv Federera? Bilo bi gotovo za 15 minuta

3 - Grčevi!

2 - Zapravo mi je svejedno hoću li pobijedili ili izgubiti, samo ne želim umrijeti

1 - Larry King je imao brakova koji nisu trajali ovako dugo...

Nakon što je u tri dana odigrao epski meč od 11 sati i 5 minuta u 1. kolu Wimbledona protiv francuskog kvalifikanta Nicolasa Mahuta, te pritom oborio sve rekorde, John Isner već se vratio u SAD gdje sada uživa status velike zvijezde. Epski meč koji je odigrao s Mahutom predmet je TV priloga ili emisija, skečeva, novinskih napisa, a sve zbog meča 1. kola Wimbledona!

Nakon što je u 1. kolu odigrao najduži meč, u tri dana, ali bez i jedne kapi kiše, Isner je već u sljedećoj rundi odigrao vrlo kratku utakmicu. Nizozemac Thiemo de Bakker svladao je 206 centimetara visokog Isnera za samo 74 minute igre. Amerikanac je osvojio samo pet gemova u tri seta, te nije zabio niti jedan jedini as! Protiv Mahuta ih je isporučio 112.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika