07.07.2010. / 14:45

Autor: Hina , Andrea Belin

Kuloari bruje: Frano Lasić ima novu djevojku

Pedesetšestogodišnji glumac je na završnom partyju, Libertas Film Festivala snimljen u društvu atraktivne crnke koja izgledom navodno podsjeća na njegovu bivšu djevojku, glumicu Dolores Lambašu

Frano LasićFrano LasićNa završnom partyju, šestog po redu Libertas Film Festivala koji se sinoć održao u Dubrovnku pojavili su se mnogi poznati Hrvati, a najveća pažnja bila je usmjerena na Franu Lasića kojemu je društvo pravila nepoznata crnka, koja izgledom navodno podsjeća na njegovu bivšu djevojku, glumicu Dolores Lambašu.

Budući da je Lasić već godinama na glasu kao veliki zavodnik, Dubrovnikom su krenula nagađanja da je crnokosa ljepotica njegova nova djevojka.

Nakon prekida s glumicom koja je od ljeta u vezi s Josipom Radeljakom, pedesetšestogodišnji glumac je već nekoliko puta snimljen u društvu lijepih žena, a je li misteriozna crnka uistinu samo još jedna u nizu njegovih prijateljica ili je Lasić pronašao novu ljubav, možemo samo nagađati.

Inače, po ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda i publike za najbolji film na Libertas film festivalu proglašen je argentinsko-španjolski film "Tajna u njihovim očima" Juana Josea Campanelle, a u kategoriji kratkotrajnog filma najboljim je proglašen hrvatski animirani film "Guliver" redatelja Zdenka Bašića.

Na ovogodišnjem Libertas Film Festivalu od 2. srpnja prikazano je više od stotinu filmova hrvatskih, europskih i svjetskih premijera. Dodijeljene su i dvije nagrade - i to Nagrada Master za životno djelo češkom redatelju Jiri Menzelu, i nagrada Tribute danskom glumcu Mads Mikkelsenu.

Vezane vijesti

Nova djevojka Frane Lasića je prijateljica Dolores Lambaše

Nova djevojka Frane Lasića je prijateljica Dolores Lambaše

Da je pedesetšestogodišnji glumac ima novu djevojku počelo se šuškati nakon završnog partyja, šestog po redu Libertas Film Festivala koji se održao u… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 07.07.10. 18:39

Srićon postoji Viagra!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika