07.07.2010. / 17:16

Autor: Andrea Belin

Cristiano Ronaldo za rođenje nasljednika platio 15 milijuna dolara

Ovaj iznos navodno je dao ženi iz Amerike koja je s nogometašem potpisala i ugovor kako bi njezino ime zauvijek ostalo u tajnosti., a konkretne detalje navodno su dogovorili još prošlog ljeta u San Diegu

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoGotovo da ne postoji osoba koju nije šokirala vijest da je portugalski nogometaš Real Madrida, Cristiano Ronaldo nedavno dobio sina, a nakon što je i sam priznao da mu je dijete rodila surogat majka, mediji su se raspisali kako joj je nogometaš za bebu platio petnaest milijuna dolara.

Ovaj iznos navodno je dao ženi iz Amerike koja je s nogometašem potpisala i ugovor kako bi njezino ime zauvijek ostalo u tajnosti., a konkretne detalje navodno su dogovorili još prošlog ljeta u San Diegu.

Podsjetimo, Ronaldo je upoznao svoje obožavatelje o očinstvu u subotu na svom Twitter profilu.

"Majčin identitet ostat će zauvijek nepoznat, a ja ću isključivo samostalno skrbiti o djetetu", napisao je.

O malenom dječaku će brinuti njegova majka koja navodno ne može skinuti s osmijeh s lica što je postala baka, a novonastala situacija navodno ne predstavlja nikakav problem ni nogometaševoj novoj djevojci, ruskoj manekenki Irini Shayk.

Vezane vijesti

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

U madridskom gradskom derbiju u sklopu 33. kola Primere gostujući nogometaši Reala predvođeni nezaustavljivim Cristianom Ronaldom slavili su kod… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 07.07.10. 18:52

odmah nek se ubije


registracija
27/6/10

cuci, 08.07.10. 08:51

a šlusaj sto je tu čudno, dokazani peder da ne kazem gay... čast ostalom gay puku...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika