08.07.2010. / 14:39

Autor: Totalsport

Samohrani otac Cristiano Ronaldo nazvao sina po sebi

Nogometaš koji je nedavno dobio sina kojeg mu je rodila surogat majka čije ime ne želi oktivati je odlučio kako će nadjenuti ime malenom dječaku, nazvati će ga Cristiano Ronaldo

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoNajskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo (25) nedavno je putem Twittera objavio da je postao otac sinčića. Sada je obitelj slavnog Portugalca otkrila javnosti njegovo ime.

'Zove se Cristiano, poput oca', rekla je Catia, Ronaldova sestra.

Trenutno se Ronaldo nalazi na odmoru u Sjedinjenim Američkim Državama u društvu djevojke Irine Shayk, popularnog i atraktivnog ruskog modela, dok je brigu oko sinčića prepustio majci i sestri.

'Dijete je jako dobro. Mi se brinemo za njega dok Cristiana nema. Cristiano mu je odabrao ime, a nama se sviđa. Nalikuje Cristianu i pomalo na mene. Ima očeve oči', dodala je Catia. Identitet majke Ronaldova sinčića njegova obitelj nije htjela odati.

'Ne znamo tko mu je majka, nikad ju nismo upoznali. Neki će ljudi možda reći da je čudno to što je Ronaldo napravio, ali nama to nije čudno', komentirala je Ronaldova sestra i bratovu novu djevojku.

'Čini mi se jako draga. Mislim da nije s njim samo zbog novca', dodala je.

Prema portugalskim medijima, Ronaldovog je sina rodila surogat majka, koju je on izabrao prošlog ljeta posjetivši Kliniku za umjetnu oplodnju na Floridi. Ronaldova je obitelj odbila komentirati takve napise, a sam je nogometaš, koji je odlučio sinčića odgajati samostalno zamolio za poštivanje vlastite privatnosti.

Vezane vijesti

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

U madridskom gradskom derbiju u sklopu 33. kola Primere gostujući nogometaši Reala predvođeni nezaustavljivim Cristianom Ronaldom slavili su kod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika