11.07.2010. / 20:09

Autor: Totalsport

Južnoafrički predsjednik Nizozemcima: Ne slušajte hobotnicu!

Južnoafrički predsjednik Jacob Zuma pokušao je kroz šalu utješiti navijače nizozemske nogometne reprezentacije vezano uz prognozu hobotnice Paula.

Jacob Zuma (Reuters)Jacob Zuma (Reuters)U subotu je slavna hobotnica-prorok iz Sea Life Centera u Oberhausenu prognozirala pobjedu Španjolske nad Nizozemskom u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva, na što se Zuma šaljivo osvrnuo:

- Ne slušajte hobotnicu. Ovdje u Africi mi bacamo kosti, a kosti nam govore različite stvari, ne hobotnice - rekao je Zuma, aludiravši naravno na afričke duhovne proročanske obrede koji se obavljaju bacanjem kostiju.

Jedan od velikih životinjskih proroka i zvijezda ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi zasiigurno će pogriješiti, hobotnica Paul ili papiga Mani, budući su prognozirali suprotne stvari. Paul je najavio pobjedu Španjolske, a Mani pobjedu Nizozemske.

- Vidjet ćemo tko od njih govori istinu - dodao je kroz smijeh Zuma.

Trenutak istine se bliži. Dvoboj Nizozemaca i Španjolsca počinje u 20.30 sati.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika