12.07.2010. / 12:19

Autor: Nacionalova redakcija

Sunčanica Skupnjak-Kapić nova direktorica Sektora za međunarodne odnose HGK

U HGK ističu kako Sunčanica Skupnjak-Kapić posjeduje bogato iskustvo u međunarodnim odnosima, razvoju i provedbi projekata, a bavila se i istraživačkim radom te je objavila nekoliko radova iz područja dugoročnog planiranja društvenih djelatnosti i migracija

Sunčanica Skupnjak-KapićSunčanica Skupnjak-KapićHrvatska gospodarska komora priopćila je da je Sunčanica Skupnjak-Kapić imenovana za novu direktoricu Sektora za međunarodne odnose Hrvatske gospodarske komore. Na to je radno mjesto došla iz Međunarodne organizacije za migracije, Misije u RH.

Sunčanica Skupnjak-Kapić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1982. godine gdje je pohađala i Poslijediplomski studij. Od 1993. - 2010. godine bila je zaposlena u Međunarodnoj organizaciji za migracije, Misiji u Republici Hrvatskoj pokrivajući širok spektar migracijskih tema, a posljednja dužnost koju je obnašala bila je v.d. šefice ureda.

U razdoblju 1983.-1993. godine radila je kao savjetnica u Državnom zavodu za makroekonomske analize i prognoze. Posjeduje bogato iskustvo u međunarodnim odnosima, razvoju i provedbi projekata, a bavila se i istraživačkim radom te je objavila nekoliko radova iz područja dugoročnog planiranja društvenih djelatnosti i migracija.

Vezane vijesti

HGK ponudila 22 investicijska projekta vrijedna više od 2,5 milijarde eura

HGK ponudila 22 investicijska projekta vrijedna više od 2,5 milijarde eura

"Italija je Hrvatskoj najvažniji partner u kontinuirano uravnoteženoj robnoj razmjeni. Italija je i drugi po važnosti ulagač u RH te 65 posto… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika