12.07.2010. / 14:18

Autor: Totalsport

Košarkaš Carmelo Anthony uplovio u bračnu luku

Svadba je održana u restoranu Cipriani u New Yorku, a zabavi je nazočilo oko 300 gostiju, među kojima su bile i brojne ugledne ličnosti iz svijeta sporta, zabave i filma, poput Serene Williams, LeBrona Jamesa, Justina Timberlakea, Kim Kardashian i Spikea Leeja

Carmelo AnthonyCarmelo AnthonyNajbolji košarkaš NBA momčadi Denver Nuggetsa Carmelo Anthony (26) oženio je svoju dugogodišnju djevojku, četiri godine stariju atraktivnu američku glumicu portorikanskog porijekla LaLu Vazquez.

Prema američkim medijima, svadba je održana u subotu navečer u restoranu Cipriani u New Yorku, a zabavi je nazočilo oko 300 gostiju, među kojima su bile i brojne ugledne ličnosti iz svijeta sporta, zabave i filma, poput Serene Williams, LeBrona Jamesa, Justina Timberlakea, Kim Kardashian i Spikea Leeja.

Njihovu je svadbu snimao program američke kablovske televizije VH1, a snimka će biti emitirana u rujnu ove godine kao dio šoua o parovima.

Anthony i Vazquez zaručili su se još 2004. godine, a zajedno imaju trogodišnjeg sinčića Kiyana, koji ih je otpratio do oltara.

Vezane vijesti

NBA: Triple-double Anthonyja za slavlje protiv Bostona

NBA: Triple-double Anthonyja za slavlje protiv Bostona

Drugim triple-double učinkom u karijeri Carmelo Anthony je predvodio New York do domaće pobjede protiv Bostona (118-110) i još malo približio svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika