13.07.2010. / 14:55

Autor: Andrea Belin

Jennifer Aniston pati za oženjenim muškarcem?

Prelijepoj zvijezdi humoristične serije 'Prijatelji' za oko je zapeo Paul Rudd. Najzanimljivije je to što je on već šest godina u sretnom braku s Julie Yaeger

Jennifer AnistonJennifer AnistonJennifer Aniston povezivali su s mnogim hollywoodskim zvijezdama, a ukoliko je vjerovati američkim tabloidima, bivša supruga Brada Pitta opet je zaljubljena u glumca.

Prelijepoj zvijezdi humoristične serije 'Prijatelji' za oko je zapeo Paul Rudd. Najzanimljivije je to što je on već šest godina u sretnom braku s Julie Yaeger.

'Nakon što su joj već nekoliko puta slomili srce, Jennifer je utjehu pronašla u Paulu. Svjesna je da se zaljubila u pogrešnog muškarca pa ovaj put valjda neće dopustiti da joj i on slomi srce. On joj je stvarno dobar prijatelj, međutim ona si je neke stvari očigledno krivo protumačila', kazao je izvor blizak glumici stranim tabloidima.

Podsjetimo, zadnji muškarac s kojim su je mediji povezivali bio je Gerard Butler, a najviše redaka u medijima priuštio joj je bivši suprug Brad Pitt s kojim se rastala prije pet godina.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika