15.07.2010. / 17:24

Autor: Andrea Belin

3 načina kako priznati partneru da vas seksualno ne zadovoljava

Umjesto da cijelo vrijeme komentirate kako vas partner seksualno ne zadovoljava, ne bi bilo loše da sami krenete u realizaciju problema...

Obavite iskren razgovorObavite iskren razgovorPremda nisu zadovoljni zabavom u spavaćoj sobi, većina parova izbjegava razgovore na tu temu što je potpuno pogrešno. Umjesto da se odmah 'bace' na rješavanje ovog problema, većina loša seksualna iskustva prepričava prijateljima, odnosno prijateljicama. Vjerovali ili ne, samo će iskren razgovor s partnerom skratiti put do nezaboravnog seksualnog iskustva!

Razgovor poslije seksa

Ukoliko se ne sjećate kada ste posljednji put doživjeli orgazam, a i netom završeni seksualni odnos nije bio zadovoljavajući, razgovor na ovu temu započnite odmah. Iskreno priznajte što vas smeta, odnosno koji vam partnerovi postupci ne odgovaraju. Kako razgovor ne bi završio svađom, obratite pažnju kako ćete pristupiti ovom problemu.

Preuzimanje inicijative

Umjesto da cijelo vrijeme komentirate kako vas partner seksualno ne zadovoljava, ne bi bilo loše da sami krenete u realizaciju problema. Dakle, tijekom sljedećeg odnosa vi preuzmite inicijativu. Uopće ne sumnjamo da će se on bez pogovora prepustiti vašim dodirima.

Eksperimentiranje

Možda uistinu nije problem u partneru nego u položajima koje prakticirate tijekom zabave u spavaćoj sobi. Određene poze jednostavno produžuju put do orgazma, a na vama je da otkrijete kakav položaj vam najbolje odgovara.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika