16.07.2010. / 11:07

Autor: Nacionalova redakcija

Horvatinčić: 'Ponosno šetam gradom i ne bojim se za svoju sigurnost'

"Ponosno hodam, uzdignute glave i u svakom trenutku mogu razgovarati sa prosvjednicima, bez obzira na okolnosti. Nemam razloga za netrpeljivost i strah. Jedino se ne želim spustiti na nivo pojedinih koji bez ikakve odgovornosti javno iznose neistine i dezinformacije", zaključio je Horvatinčić

Tomislav Horvatinčić (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)Tomislav Horvatinčić (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)"Žao mi je što se događaju ovakve stvari zbog projekta Cvjetni. Nikome ne osporavam njegovo pravo na osporavanje projekta iz pojedinih razloga, ali u pravnoj državi takvo pravo se ostvaruje unutar zakonom propisanog postupka ishođenja lokacijske dozvole, što su mnogi i učinili, a nadležna tijela su odlučila o njihovim zahtjevima", kaže predsjednik Uprave Hoto Grupe Tomislav Horvatinčić.

Horvatinčić je za Jutarnji list kazao kako smatra da većina Zagrepčana podržava njegov projekt, ali da se njihov glas ne čuje jer su "šutljivi i nezanimljivi za medije".

"Uvjeren sam kada bih krenuo u prikupljanje potpisa podrške projektu, da bih skupio i više od 200 000 potpisa. Nismo krenuli u takvu akciju zbog toga što ovo nije politički projekt i zato što za njega imamo sve važeće konačne dozvole", izjavio je Horvatinčić.

Horvatinčić kaže kako se ne boji za svoju sigurnost te da ga još nismo vidjeli okruženog čuvarima.

"Ponosno hodam, uzdignute glave i u svakom trenutku mogu razgovarati sa prosvjednicima, bez obzira na okolnosti. Nemam razloga za netrpeljivost i strah. Jedino se ne želim spustiti na nivo pojedinih koji bez ikakve odgovornosti javno iznose neistine i dezinformacije", zaključio je Horvatinčić.

Vezane vijesti

Podignuta optužnica protiv Horvatinčića

Podignuta optužnica protiv Horvatinčića

Državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv poduzetnika Tome Horvatinčića zbog izazivanja prometne nesreće. Podsjetimo, Horvatinčić je 16.… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 16.07.10. 12:24

"Horvatinčić: 'Ponosno šetam gradom ...."" - je i Hitler i Musolini i Staljin i Tito itd itd svi su "ponosno šetali" i gradom i svijetom!
Ponos je jako diskutabilan pojam!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika