19.07.2010. / 08:01

Autor: Nacionalova redakcija

Promašena stepenica: Josipović pao u u Subotici i ozlijedio ruku

U svom govoru predsjednik Josipović se zahvalio DSHV-u na značajnom doprinosu u očuvanju hrvatskog identiteta u Srbiji i kazao da Hrvati u Vojvodini i u budućnosti mogu očekivati pomoć obe države

U dobrom raspoloženju: Ivo Josipović i Boris Tadić (Foto: Reuters)U dobrom raspoloženju: Ivo Josipović i Boris Tadić (Foto: Reuters)Hrvatski predsjednik Ivo Josipović tijekom boravka u Subotici, gdje je nazočio obljetnici Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, imao je manju nezgodu. Silazeći s pozornice slučajno je promašio uske stepenice, okliznuo se i pao pri čemu je ozlijedio ruku.

U pomoć mu je pritrčao, kažu očevici, Petar Kuntić, predsjednik Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine, stranke čijoj je obljetnici nazočio, piše Novi list.

Srbijanski mediji pišu kako se u nezgodi Josipović nije ozlijedio. Jedan od ljudi u dvorani je ispričao da je izgledalo strašno kada je Josipović usred euforije nestao. No, naš se predsjednik nasmiješio i kazao da je sve u redu.

Na proslavi DSHV, predsjednik Srbije Boris Tadić, izjavio je da će uvijek biti saveznik u borbi za interese, identitet, očuvanje kulture i posebnosti hrvatskog naroda u Srbiji i Vojvodini.

U svom govoru predsjednik Josipović se zahvalio DSHV-u na značajnom doprinosu u očuvanju hrvatskog identiteta u Srbiji i kazao da Hrvati u Vojvodini i u budućnosti mogu očekivati pomoć obe države.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika